Portfolio

Een greep uit de gerealiseerde projecten:

 

quashieschoolproject.nl catharinaweb.nl www.totemdieren.nl www.dagkaarttrekken.nl www.andersomanders.nl www.kaartlleggingen.nl www.sjdoc.nl www.martintervoort.nl www.dijkhorstbouwservice.nl www.tarotkaartenlegging.nl www.kinderboerderijnieuweschans.nl www.hetstaatindesterren.nl klankkleur.nl www.annekeguis.nl www.doremulder.nl www.kostverloren11.nl www.klaasrusschen.nl www.ciliadelacourt.nl Fransen Psychotherapie www.carlavandenberg.nl Persephone www.astrokunst.nl www.claireprinssen.nl astro-media.nl

 

 

KunstConcept.nl www.ovc-antiloop.nl www.ayanta.nl heikegoudriaan.nl hoveniersbedrijfcarpediem.nl Ontwerp header en technische realisatie astrologische site en shop voor Mercurius Astro Services journeytherapie.nl Ikeair Ballonvaarten Ike Mensink www.visualia.nl www.tonspanhaak-art.nl www.bloemsma-creation.nl Universiteit van Tilburg www.ulonderzoek.nl Future Bloque TU Enschede horoscooponline.nl www.tarotprive.nl Quinta Hidalgo hrm-network.nl www.anderleven.nl www.vakantiehuisvriescheloo.nl www.ocinico.nl www.deblauwedeur.nl www.noorderster.net

 

 

De demo website met Content Management System
Bekijkt u ook de verschillende lay-outs:

CathDesign CMS

 

Wilt u uw eigen website onderhouden?
Bekijk dan eens ons CathDesign CMS.

Ook kan CathDesign.nl uw pdf of e-brochures, een speciale boodschap voor uw relaties, in uw eigen huisstijl verzorgen.

Responsive design

 • Wanneer uw site responsive is, wil dat zeggen dat dezelfde site op allerlei apparaten te bekijken is, van desktop tot mobiele telefoon.
   
  Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
   
  Het ontwikkelen en testen van responsive websites is lastiger en tijdrovender dan het geval was bij de eerdere statische websites. De mogelijke verschillende schermformaten en browsers zijn soms moeilijk na te bootsen. Ook is de werking van javascript in mobiele browsers soms nog een beetje beperkt.
   
  Er zijn dus misschien wel wat minder mogelijkheden dan bij de traditionele ontwerpen het geval was, daarentegen zijn de mogelijkheden om de site goed in beeld te krijgen op allerlei apparaten vele malen groter.
   
  Deze website heeft een responsive ontwerp, bekijkt u 'm maar eens op een pc of laptop, een tablet en telefoon.

Algemene voorwaarden | Privacy | Tarieven

vorige   omhoog   volgende