Werkwijze

Een Website op maat. Uw maat.
De precieze invulling komt altijd in gezamenlijk overleg tot stand. De eerste stap is de kennismaking, noodzakelijk om op dezelfde golflengte te komen. Wie bent u? Wat is uw doelgroep? Welke sfeer en welke boodschap wilt u uitdragen?

 

Wanneer de kennismakingsfase goed is verlopen kan CathDesign.nl u adviseren over de layout en de opbouw van uw website, en u een begroting aanbieden waarin tevens beschreven zal staan wat u van CathDesign.nl kunt verwachten.


Na het maken van de afspraken en met de opgedane kennis wordt een opzetje, een 'digitaal schetsje', gemaakt en op internet geplaatst. U kunt zo een idee krijgen hoe een en ander er uit zal gaan zien. Details en functionaliteit zijn dan nog niet aanwezig en natuurlijk kan het concept nog de nodige aanpassingen ondergaan.

 

Zodra het concept is geaccepteerd werkt CathDesign.nl het ontwerp uit tot een functionele website.

 

Indien gewenst kan CathDesign.nl met u meedenken over de inhoudelijke kant, de toon en de schrijfwijze van uw boodschap, en ook het verdere beheer van de website voor u verzorgen.

 

» Vraag vrijblijvend om meer informatie

Tarieven

 • CathDesign.nl werkt op basis van een uurtarief van € 72,50

 • Service urenblok:
  Wanneer u het onderhoud en het actueel houden van de inhoud van uw website wilt uitbesteden, kunt u een service overeenkomst afsluiten zodat u voor een bepaald aantal uren een beroep kunt doen op de diensten van CathDesign.nl.
   
  Service overeenkomsten zijn in principe alleen beschikbaar voor bestaande klanten wiens website is gemaakt en wordt beheerd door CathDesign.nl, en de uren moeten vooraf worden ingekocht.
 • U bent niet verplicht de uren binnen een bepaalde periode op te maken, maar als u besluit geen gebruik meer te maken van onze diensten vindt er geen verrekening plaats.
   
  Een blok van 5 uur € 290,-
  Uw voordeel is € 72,50
   

  Genoemde prijzen zijn excl btw

  » Bestellen via ons contactformulier

Algemene voorwaarden | Privacy | Tarieven

vorige   omhoog   volgende