Wat kan CathDesign.nl voor u doen?

Uw presentatie op internet
CathDesign.nl ontwerpt, bouwt en implementeert uw presentatie op het internet. Hierbij wordt al snel aan een nieuwe of aan te passen website gedacht, maar CathDesign.nl kan ook uw PDF of e- brochures verzorgen, of een speciale boodschap voor uw relaties in de vorm van een e-card. Kijk om een indruk te krijgen ook bij ons portfolio.

 

Er is al een huisstijl, wat nu?

CathDesign.nl integreert uw al bestaande huisstijl in het grafisch ontwerp, uw huisstijl -het visitekaartje van uw bedrijf- wordt indien gewenst altijd als leidraad genomen.

De huisstijl van EDU-account:

De website van EDU-account:

 

Hoe zit het met het onderhoud?

Een website vraagt om regelmatig onderhoud, dit kan zowel technisch zijn als van inhoudelijke aard. Uiteraard wilt u uw bezoekers actuele informatie bieden, maar ook een situatie waarbij technische aanpassingen noodzakelijk zijn in verband met het beschikbaar komen van andere technieken, is natuurlijk niet ondenkbaar. U kunt uw website in eigen beheer nemen -wel of niet mbv een CMS (Content Management System), maar CathDesign.nl biedt u ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een persoonlijke service overeenkomst.

 

Ik heb nog allerlei vragen..

Sommige vragen komen altijd weer terug, dat zijn de zogenaamde Frequently Asked Questions (ook wel FAQ of veelgestelde vragen).

» Lees meer

 

Staat uw antwoord er niet bij, vraag dan gerust vrijblijvend om meer informatie.

Referenties

Wat vinden onze klanten?

 

 • Het ziet er weer tip top uit, dank je wel voor de snelle service.
  Annelies
  www.deblauwedeur.nl
 • Wat ik van CathDesign.nl vind?
  Uitstekend geholpen met het bouwen van een website. Ik krijg van mijn klanten te horen dat mijn website helder en overzichtelijk is. Hiermee haal ik toch mijn klanten binnen.
  Altijd een snelle reactie als er iets aangepast moet worden en elke keer weer uitleg als ik iets niet snap.
  Warme groet,
  Erika de Haan
  www.ayanta.nl
 • Ik geef jullie een dikke 9 ½!!! (Zodat er toch nog groei in zit) Jullie reactie snelheid is groots. Wat ik bijzonder waardeer is het meedenken en oplossingen aandragen. Heel erg prettig en ik vertrouw jouw 'know how' 100%. Wachttijden heb ik zelden meegemaakt. Wel dat je mailt dat er een wachttijd is, en dan blijk je toch ineens tijd gevonden te hebben om iets voor ons te doen. We doen al heel wat jaren zaken, en ook al spreken we elkaar zelden persoonlijk, de communicatie per e-mail vind ik heel erg prettig. Ik vind dat allebei mijn sites heel goed zijn gemaakt, krijg ook over allebei complimenten. Ik stop nu, anders denken mensen dat ik hiervoor word betaald, maar ik ben echt een heel tevreden klant hoor (dit laatste is voor de mensen die inderdaad hun wenkbrauwen opgetrokken hebben). Ik vertrouw erop dat we nog heel lang en plezierig zaken zullen doen samen.
  Hartelijke groet,
  Helga Verhoeven
  www.anderleven.nl
  www.taurus-bewustwording.nl
  (site online 2004-2015)
 • Lief CathDesign,
  Als er iets mis is met onze CMS, dan sta jij altijd direct klaar. Ik hoef bij jou nooit meer dan één keer aan je bel te trekken. En je hebt het ook zo weer verholpen. Meestal schoon jij mijn boeltje meteen ook weer even op, dus kan ik meteen weer verder met een schone lei.
  Wat ik zozeer waardeer in jou/jullie, is dat jullie er nooit zwaar over doen. Nooit van ‘tssss, wat heb je dit dom gedaan’, of ‘tsjsjsj, daar moeten we echt al onze expertisen voor uit de kast halen’. Nee, alles gebeurt bij en door jullie vederlicht. Zo staan jullie echt naast de gebruiker, die zichzelf dan ook weer best slim vindt wezen. Zoiets voedt weer onze creativiteit.
  Hannah
  www.stichtingpoort.nl
  (site online 2003-2014)
 • Tja het wordt een beetje eentonig, maar wij kunnen ons helemaal aansluiten bij de vorige sprekers. Carla en Klaas werken altijd supersnel, accuraat en vriendelijk. Ook voor computerdombo's zoals wij legt Carla altijd weer opnieuw alles uit wanneer wij iets niet snappen, of als er iets fout gaat. Daarnaast denken ze op creatief vlak mee en is het gewoon heel fijn samenwerken met ze!
  Eveline / Erik
  www.klankkleur.nl

Algemene voorwaarden | Privacy | Tarieven

vorige   omhoog   volgende