Profiel

CathDesign.nl is een klein onafhankelijk webdesignbedrijf, gevestigd in het Noorden van Nederland. Mocht u gehuisvest zijn in het oosten, zuiden, westen of midden, dan hoeft de afstand met de huidige snelle communicatie-technieken geen enkele belemmering te vormen. Eerdere projecten, voor opdrachtgevers woonachtig in diverse plaatsen in Nederland, België, Duitsland en zelfs Australië, zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

 

Achtergrond

Carla is haar werkzame leven begonnen als lerares coupeuse en heeft in die functie 10 jaar les gegeven. Ook heeft zij als freelancer cartoons getekend voor de VPRO-gids, boekrecensies geschreven en in de redactie gezeten van "Kader Vacant/ Innovatief", een tijdschrift voor TH- en HTS ingenieurs. Zij heeft haar propedeuse creatieve vakken gehaald op Ubbo Emmius en heeft zich vervolgens om laten scholen tot ICT-er. Daarnaast heeft zij diverse modules technische en economische wetenschappen gestudeerd bij de OU, alsmede verscheidene specialistische ICT-opleidingen gevolgd uit hoofde van haar functies binnen de ING groep. Zij heeft o.a. gewerkt als automatiserings-medewerkster bij de Provinciale Bibliotheekcentrale van de provincie Drenthe, en als computer centrum auditor bij de ING.

 

Deze diversiteit aan ervaring lijkt sinds eind jaren '90 eindelijk z'n plek te hebben gevonden in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, een proces waarbij creativiteit, innovatie en kennis van zaken elkaar uitstekend aan kunnen vullen tot een kwalitatief goed product.

CathDesign.nl

  • CathDesign.nl is begin 2001 opgezet door Carla van den Berg 
  • Per 01-01-01 heeft Carla haar bedrijf in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en vanaf 1 januari 2008 is Klaas Russchen er als vennoot bijgekomen. In de loop der jaren is CathDesign.nl verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan, u kunt hier inmiddels dan ook met (bijna) al uw vragen terecht.
  • Wij werken samen met o.a. WebWax voor het programmeren van op maat gemaakte systemen.
  • » CathDesign & privacy
  • » Onze algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden | Privacy | Tarieven

vorige   omhoog   volgende